Grigori Petrovich Grabovoi

Ia această carte și adu-o ca lumină, lumina vieții, lumina care luminează drumul. Această carte oferă fericire autentică tuturor. Stimulează evoluția care te va însoți mereu și pe care o experimentezi deja. Datorită acestei cărți puteți transforma lumea din jur și în voi înșivă.

Pentru că această carte este adevăratul instrument al Doctrinei mele. Conține principiul acțiunii, principiul acțiunii creative. Cartea în sine este adevărata acțiune. Această carte este Calea.

GRIGORI GRABOVOI

Invataturile lui GRIGORI GRABOVOI

... sunt destinate să aducă schimbări radicale în percepția lumii și în gândirea oamenilor
« Academia Eternitatii » este un grup dedicat diseminarii Invațaturilor lui, a Științelor și Tehnologiilor Informaționale pentru Viața Eternă.
Grigori P. Grabovoi, clarvazator si om de stiinta in acelasi timp ne furnizeaza o descriere a Lumii, a Omului, a structurilor omului, a raportului nostru cu Lumea, a modului de operare a Creatorului … Invataturile lui Grigori Grabovoi au caracter de multidimensionalitate.
- Viata Eterna este esenta, sufletul Invataturilor lui Grabovoi.
- Salvarea Globala si Dezvoltarea Armonioasa Eterna un alt obiectiv major care se subordoneaza primului.
- Constiinta inalta asigura drumul catre Eternitate si este prima pe care trebuie sa o crestem. Sa ne ridicam Constiinta la nivelul Sufletului si de aici urmeaza totul.
Vorbind de Viata Eterna ne referim la viata eterna in corp fizic care este posibila, conform stiintei lui Grabovoi, deoarece putem recrea realitatea de un numar infinit de ori. Analizand cum a fost creata Lumea, cum functioneaza Universul, el a vazut si a transmis aceasta cunoastere.
Creatia nu este ceva facut odata si ramasa fixa ci la fiecare 10 la -17 secunde toata realitatea se recreaza. Este un concept revolutionar .

CONSTIINTA NOASTRA PERCEPE CA REALITATE CEEA CE ESTE IN CONSTIINTA NOASTRA

... si de aici concluzia ca daca putem scoate din constiinta noastra conceptul mortii si daca mai presus de toate il putem elimina din constiinta colectiva atunci moartea nu va mai exista.
Stiinta si tehnica s-au dezvoltat si se dezvolta accelerat in timp ce constiinta umana nu tine pasul cu acestea si asta din cauza ca omul nu are timp suficient, intervine moartea. Un pericol évident pentru umanitate este chiar omul. Tehnologii avansate pe mana unor constiinte neevoluate pot aduce mult rau : bombe nucleare, razboaie, arme chimice, bacteorologice …

CONDITIA AUTENTICA A LUMII CONSTA IN VIATA ETERNA. VIATA ETERNA GARANTEAZA AUTENTICA STABILITATE A LUMII. ASPIRATIA CATRE O LUME STABILA CREAZA VIATA ETERNA. CINE NU A MURIT NICIODATA REPREZINTA FUNDAMENTUL CARE REPRODUCE TOT RESTUL. DUMNEZEU REPREZINTA ACEST FUNDAMENT. DUMNEZEU ESTE ETERN, NU ESTE NICIODATA MORT. DE AICI URMEAZA TOTUL.

 

Viata Eterna si invierea nu sunt subiecte noi. Punctele avansate ale stiintei : fizica cuantica, neurostiintele .. si cele mai vechi intelepciuni sunt doua filoane care acum s-au intalnit. Stiintele cele mai avansate spun acum cu un limbaj stiintific, rafinat, ceea ce inteleptii antici au indicat deja in acei timpi.

Grigori Grabovoi spune:
Omul va pierde toate limitarile sale pentru a se deschide complet dimensiunii divine in corpul fizic, in realitatea fizica. Acest proces de Salvare Globala poate fi atins deja de orice om din aceasta generatie si nu va avea loc prin intermediul medicamentelor, manipularii ADN-lui sau a dispozitivelor tehnologice, ci exclusiv pe baze spirituale, de constiinta.

Galerie Foto

Program

9 am – 4:30 pm
Luni - Vineri

Contact

Email
academia.grabovoi.romania@hotmail.com

Academia Eternitatii © 2022. Toate drepturile rezervate.